Om Equestrian Motion Analysis

Equestrian Motion Analysis (EMA™) hadde sin opprinnelse fra en idé om å tilby trening til ryttere. En liten idé ble til et stort konsept! Konseptet er konstruert med flere moduler, for å kunne skape et tilbud til ryttere av høyeste kvalitet.

EMA™ er en prosess og en investering.

Konseptet bygger på kunnskap om rytterens fysiske form og kroppsholdning, og hvordan avvik hos rytteren påvirker hesten og rytteren.

Trening er ikke bare trening – vi er alle et enkeltstående individ med vidt forskjellig utgangspunkt, både fysisk og mentalt.

Gjennom å styrke deg fysisk og mentalt gir du din hest det beste utgangspunktet for å kunne jobbe avspent i en positiv emosjonell tilstand under trening.


En investering som er verdt det

Hestesporten
er unik &
kompleks

Hestesporten er unik & kompleks

Det dreier seg ikke bare om idrettsutøveren alene, her er det to individer som skal fungere sammen i en ekvipasje.

To individer med egne fysiske og mentale utfordringer, styrker og svakheter.

For å gi hesten de beste forutsetninger kan du starte med deg selv.

Jeg vil bli EMA rytter

Etablerer
Malin H. Gangstø

Kaizen er et Japansk ord som betyr; kontinuerlig forbedring.

Kaizen-metoden er en forbedringsmodell som oftest er brukt i forretningsverden, men filosofien bak denne metoden kan brukes i alle andre aspekter av livet. Kaizen handler om å gjøre små endringer, som til sist har en stor og vedvarende effekt.

Jeg har den med meg som en grunnmur i alt jeg gjør, og når du har tatt steget inn i EMA konseptet vil du også få merke effekten av Kaizen.

Det handler ikke bare om å bli bedre som et individ, men også som et lag!

Jeg har en profesjonsbachelor i fysioterapi og er autorisert fysioterapeut og ridefysioterapeut i Norge og Danmark. Jeg har praktisert i begge land og har nå 10 år med erfaring som fysioterapeut.

Jeg er etablerer og eier av SunnAktiv AS som bl.a. driver to klinikker med treningssenter i Nordland. I de senere år har jeg jobbet som klinisk fysioterapeut i egen klinikk og treningssenter.

De siste 3 årene har jeg studert, innhentet og systematisert kunnskap omkring utfordringer og smerteproblematikk hos ryttere. Jeg har analysert hvordan forskjellige kroppsholdninger påvirker hesten og endelig satt sammen et konsept som skal hjelpe ryttere, uansett hvilke nivå de er på.

– Malin –